myTaste.se

Att ha pysselsöndag.

 
 
Köpte med de obligatoriska ( ja de har liksom blivit det ) tulpanerna hem från affären i går. Den här gången blev det rosa - vårens färg sägs det. Jag älskar tulpaner. De är som en frisk fläkt i köket och ganska lättskötta. Ett litet tips jag fick från en väninna - de ska ha kallt vatten, riktigt KALLT. Börjar de hänga kan man t o m lägga isbitar i vattnet.
 
 
                                                      I dag har vi haft en riktig INNEDAG.
Började som sig bör med en välbehövlig sovmorgon, ingen träning för mig idag alltså :) Jag har i och för sig inte suttit still många minuter ändå, har mest dansat runt med herr dammsugare och fru trasa. Sen har jag förstås pysslat med innehållet i paketet jag hämtade ut i veckan, flyttat saker hit och dit.
 
 
Lampa från Markslöjd och kuddfodral från Ellos Home.
 
 
Brickbord från Jotex
 
 
 
 Spegel från Jotex
 
Jag är riktigt nöjd med resultatet. Lite svårt att visa helheten men har försökt att ta lite bilder med Flisans digitalkamera, vet inte om det blev så mycket bättre än med mobilkameran ;) Skulle nog bett Flisan om hjälp hon är en fantastisk fotograf - en naturbegåvning. Knäppte lite bilder på köket och vardagsrummet också men de får blir ett annat inlägg.
 
Nu är det läggdags för barnen i familjen. Själv tänkte jag avsluta kvällen med en kopp varm choklad, tror t o m det finns en klick grädde kvar i kylskåpet.
 
Kram Malin