myTaste.se

Ett riktigt fynd

 
Gokväll vänner!
 
 
Blir lite småsur när jag tittar runt på Instagram och Facebook och ser all snö som verkar ha fallit sedan i går p r e c i s  ö v e r a l l t utom just här hos oss, vet inte hur många snögubbar och pulkbackar jag sett sedan i morse. Inte så jag missunnar er andra att få lite snö ( absolut inte!! ) men varför kan inte vi också få lite vi som inte har sett någon som helst snö sedan i våras ( ja förutom lite puder som kom och låg kvar i några timmar )
Med lite tur kanske vi kan få snö till nästa vecka då jag och barnen är lediga tillsammans, då blir det banne mig en tur till pulka-backen med lite varm choklad och snögubbebygge hemma på gården : )
 
 
Hade en hemskt trevlig dag i går tillsammans med C det hanns med både lite rea-shopping och en fräsch salladslunch på vårt favoritfik, det smakade s å g o t t efter all fet och tung mat man stoppat i sig under julen. 
 
Hittade den perfekta hatten för mitt inte-så-stora huvud på rean. 
Har velat fram och tillbaka länge huruvida jag passar i hatt eller inte ( tycker ju att det är så snyggt på andra ) har provat alla möjliga storlekar och modeller men inte riktigt vågat slå till men denna kunde jag bara inte motstå : )
( tack C för att du fick mig att våga ❤︎ )
 
- kappan förra årets H&M - 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nu väntar två dagar på jobbet innan nästa ledighet. 
 
Kram Malin 
#1 - - Anonym:

Du är ju så fin i din nya 👒

#2 - - Monika Johansson:

Du är jättesnygg i hatten. Jag gillar också hattar men har aldrig riktigt vågat. Hade ju hatt på ert bröllop. Men det hade ju jag och Gunilla kommit överens om. Så då vågade jag.
Kram från din svärmor

Svar: Tack svärmor ❤︎Helt klart ska man våga lite mer då blir livet lite roligare : )
Kram
Mallansvardag

#3 - - Hanna:

Du passar i hatt!:)

Svar: Tack Hanna : )
Mallansvardag