myTaste.se

Semester.

 
Herregud vad semester veckorna har bråttom. Idag har jag avverkat halva tiden men det känns som sommaren bara nyss har börjat. 
 
 Visst har vi hunnit med mycket redan, det är        kanske just därför det går så fort??? 
 
Våra två veckor i Makadi Bay, Egypten var så härliga. Sol, varma vindar, att sitta under stjärnhimlen och äta och dricka gott, lata dagar vid poolen och snorkling i havet. Tyvärr fick Flisan halsfluss och öroninflammation och mådde inte allt för bra. Men m h a lite vila och penicillin utskriven av läkare så var hon fitt for fight redan efter två dagar. 
 
              
                     
                 
                           
 
Vi hann vara hemma två dagar (tänk så mycket man faktiskt hinner på två dagar 😄) innan det var dags för en tur på havet.
Tillsammans med pappa och hans familj tog vi den stora båten till Tallinn. En pittoresk och mysig men ganska stor stad. Vi vandrade runt bland gränderna i gamla stan och tittade på alla fina gamla kyrkor och hus. Barnen hade förstås siktet inställt på ett mer modernt ställe nämligen Mc Donalds 😋
Båtturen bjöd på glada barn, god mat (återigen, det blir nya friska tag med viktväktarna till hösten) och dryck, massor med godis, härliga dofter, musik och trolleri. 
 
Nu har vi landat hemma igen och i helgen blir det till att tanka lite ny energi.
Ja vi ska hinna med lite födelsedags firande förstås. Kladdlaka och morotskaka bäställt!! 
 
Nästa vecka bär det av mot huvudstaden, då ska vi minsann bli lite kulturella. 
 
Önskar alla en fortsatt härlig semester. 
 
Kram Malin
 
Visa fler inlägg