myTaste.se

Att handla på bokrean.

 
Passade på att ta ett varv på bokrean idag på väg hem från jobbet. Har inte som vana att handla böcker, har lite svårt att lägga pengarna på just det, men är det någongång man ska handla då är det väl nu :) Fick med mig några nya guldkorn till Gustav (till riktigt bra pris) - vi älskar verkligen att krypa ner tillsammans i den mjuka varma sängen på kvällarna och drömma oss bort till sagans land. 
 
 
 Handlade en bok i ämnet hälsa och kost till mig själv ;) Den hittade jag på Adlibris .com så den kommer med posten om några dagar. 
 
Lagade så fantastiskt goda biffar till middag. Hade lite allround grillolja, soltorkade tomater och fetaost i färsen. De blev riktigt smakrika och det behövdes bara en god sallad till. 
 
 
Var bara tvungen att köpa med mig senaste "Äkskade hem" hem. Är lite av ett Maria Montazami fan och så nyfiken på hennes nya walk in closet och så var ju framsidan såå snygg ;) 
 
 
I morgon kommer F hem igen - har varit gräsänka sedan i går. Saknar honom så mycket när han är borta. Visserligen behöver jag inte sova ensam i sängen men det känns så mycket tryggare när han är hemma hos oss. 
 
Nu säger jag godnatt! 
 
Kram Malin
Visa fler inlägg