myTaste.se

Kransbindarkväll

 
Tjingeling!
 
Burr...så kallt det är gick med soporna här alldeles nyss och höll på att frysa ihjäl på kuppen.
Nu är det bara att plocka fram täckjackan, mössan och vantarna ur garderoben och förberda sig för en lång period av minusgrader.
Till helgen får det nog bli en tur ner på stan för att inhandla det allra sista i klädväg till barnen. Wille har hållit emot länge men nu är det vinterjacka på även för honom ; ) Flisan behöver nya vantar och Gustav nya vinterskor men själv har jag nog allt jag behöver, växer ju inte ur kläderna nu för tiden. 
 
 
I kväll var jag och en väninna på Blomsterlandet för att binda oss en varsinn krans till ytterdörren, vi och ett tjugotal andra tjejer, kvinnor och damer. Det serverades glögg, pepparkakor och massor av inspirerande material att plocka av. Kreativiteten flödade bland granris, kottar, blommor och allehanda dekorationsmaterial, det var bara att plocka och skapa sen betalade man bara för det man använt (så skönt att slippa hålla på hemma vid köksbordet med allt barr, smuts och stök ; )
 
Nu hänger den på plats och välkomnar med sin grönska.
 
 
Det här får nog bli en årlig tradition - att skapa en alldeles egen krans till dörren. 
 
 
 
 
 
 
Matchade nagellacket med glöggen : )
 
 
 
Ja vi är inte så mycket för prål och glitter och röda äpplen jag och min vän som ni ser mer åt det enkla och naturliga men visst blev de ganska fina ; D 
 
 
 
Här väntar den varma sängen och en alldeles rykande färsk tidning med massor av inspiration till jul, (smygstartade ju julen lite här hemma i dag med kransen på dörren och en rummsgran i vardagsrummet : )
 
Sleep tight don´t let the bedbugs bite
 
Kram Malin