myTaste.se

"Mauve Kiss"

 
Tjingeling vänner!
 
Kände mig lite piggare idag när jag vaknade, första morgonen den här veckan som jag inte behövde ta värktabletter till frukost - woop woop ; )
 
Fredag i dag vilket betyder tacos och fredagsmys i vår familj, och säkert hos många av er, men ett tomt skafferi kan man inte göra någon middag av så det var bara att hoppa i jeansen (inte alls skönt efter en vecka i bara mjuka kläder) och bege sig till affären. Kände mig dock lite vimmelkantig där jag stapplade omkring bland limpor och korvar så jag är väl inte helt ok än.
 
Man ser inte direkt ut som en prinsessa efter att ha legat nerbäddad en hel vecka, håret spretar åt alla håll och ansiktet lyser nästan vitt av att inte ha sett annat än insidan av fyra väggar ; ) 
Kände att jag nog behövde fräscha till mig lite om jag skulle våga mig iväg till affären.
Håret fick sig en dusch torrschampo (tackar han där uppe eller den som nu uppfann torrschampot det är ett rent mirakel när man inte hinner eller orkar tvätta håret : ) lite rena kläder och så var jag bara tvungen att fräscha på nagellacket, vill i n t e gå ut med avskavt lack tycker nästan det kan se lite smutsigt ut. Alternativet var ju att ta bort det helt men jag var så sugen på att prova Flisans nya matta top coat.
 
 
Ser ni skillanden, på den vänstar handen har jag målat med top coat på den högra är det bara nagellacket.
Visst blev det snyggt : )
 
 
 
 
Nagellack Maybelline nr 150 "Mauve Kiss"
 
Nu ligger båda jag och mina nymålade naglar i soffan igen och här tänker jag ligga resten av kvällen. 
 
Kram Malin