myTaste.se

"En stark resa igen"

På måndagar ligger vi bänkade i soffan hela familjen och tittar på Morgan och Ola-Conny, ni vet de två personligheterna 😉 från Ullared. Ett program att både älska och hata. Trodde inte att det fanns så "unga" människor i Sverige som pratade så dålig engelska 😂 Men man måste berömma dom för deras mod att försöka i alla fall. 
Skulle vara häftigt att få göra en resa genom USA lilknande den dom gör tänk vad dom får uppleva. Tyvärr fattas det nog en och annan krona på lilla kontot. 
 
Tänk nu är vi snart inne i maj var tar tiden vägen. Skönt med en kort vecka igen, eller hur!
I morgon firar vi in våren tillsammans med grannarna och deras vänner. Det blir att äta lite god mat och prata lite strunt men vet inte om det blir någon brasa det blir nog upp till vädret att bestämma. Vi håller tummarna för sol och värme. 
 
Kram Malin
 
 
 
 
 
 

Var rädda om varandra.

Igår hände det som aldrig får hända.
Min lilleman snurrade in sig när han lekte och fastnade med snören flera varv runt halsen. Usch vad rädda vi blev. Storebror försökte hjälpa honom loss men blev själv rädd och skrek på hjälp, vi fick ta till saxen.  Allt gick bra som tur var! Han har nu lovat att aldrig mer leka med saker runt halsen. 
 
Annars var lördagen en lugn och skön dag.
Jag och mannen åkte alldeles själva, vilket hör till ovanligheterna, och införskaffade lite nya blommor till altan (+ två krukor). Det blev besök på både Plantagen och Blomsterlandet, det gäller att passa på när tillfälle ges. 
 
Inte så tokigt eller hur 😄
 Vinrött och grönt är mina favorit färger när det kommer till blommor.
Det är ju fortfarande minusgrader på nätterna så det blir till att plocka in dom nattetid.
Till barnens stora glädje fick vi även fram studsmattan i helgen. Det blev hoppa av kan jag lova, det är lite som att se kor bli utsläppts för första gången på våren. 
 
Idag blev det storstädning av övervåning. Vi hade fått besök av alldeles för många damm råttor, dom syns ju så bra när solen lyser 😁
Efteråt gick jag runt och njöt av hur rent och fint det var överallt och passade på att ta lite bilder. 
Willes rum. 
Lillemans rum. 
 Master bedroom 😉 
 
Återkommer med bilder från Flisans rum, det var inte riktigt respektabelt vid fototillfället. 
 
Hade en god vän med son på besök på eftermiddagen vilket innebar massor med stoj och lek, för barnen. Vi mammor fick göra det vi tycker bäst om, SAMTALA. 
 
Hann även med ett möte på kvällskvisten. Sitter med i festkommitten på området och det var dags att planera inför vår städdag. 
 
Hoppas ni alla känner er lika påfyllda av energi efter helgen som jag. Snart är vi ju lediga igen 😊 
 
Kram Malin
                               
 
 
 
 
 

Kursfredag.

Välkommen helg! 
 
Har tillbringat dagen tillsammans med underbara kollegor och en salig blandning av god mat, härliga diskussioner och en positiv framtids anda. 
 
 
Granne med konferens lokalen ligger en alldeles underbart gullig liten affär "Madame Nyberg" där man bara måste titta in om man har lite tid över.
Även idag lyckades jag förstås hitta någonting. 
 
Ett litet armband från "Ung cancer" och en stor ljuslyckta.
 
 
Imorgon hoppas jag på strålande sol så vi kan plantera lite nya blommor och sätta upp den nya ljuslycktan. 
 
I kväll blir det tacomys, som vanligt, och Let's Dance, kanske blir det en och annan dumle klubba oxå. 
 
Ha nu en trevlig fredag kväll. 
 
Kram Malin
 
 
 
 
Visa fler inlägg