myTaste.se

En härlig fredag

Dagen i dag har varit fylld av god mat och givande diskussioner. Den har tillbringats i en eldstads varm och vacker miljö bland snötyngda träd och röda små hus Med andra ord har vi varit på konferens i Hemlingby jag och mina PUL kollegor ( = pedagogiska utvecklingsledare ) Jag älskar dessa dagar av förkovran och djupdykning i olika ämnen men framför allt glädjen och skrattet vi delar. 
 
 
 
 
 
 
 
Efter allt detta fantastiska mötte jag upp lilleman på Leklandet där han skuttade runt med sin vän rödblommig och svettig. För en gångs skull var det ganska lungt där - det gick faktiskt att sitta och prata i vanlig samtalston :) 
 
Middagen i kväll blev en favorit i repris: Tacotårta a'la svärmor. Fantastiskt god! Det är bra att ha lite alternativ till den vanliga fredags tacosen :) 
 
 
 
Kram Malin
 
 

Jag vill leva jag vill dö i Sverige.

 
Jag är riktigt stolt över mig själv att jag fortfarande håller i träningen - kan nästan känna av början till ett behov :) - det har nu gått tre veckor. Tanken är att komma iväg tre gånger i veckan, mer är svårt att få till med tre barn hemma. Jag har tur som har en sådan fantastisk storasyster här hemma som ställer upp och passar lillebror när det behövs. Vad skulle jag göra utan dig mitt hjärta ❤️
 
Här vi stundtals idag haft fantastiskt vackert vinterväder med strålande sol och -3 grader. Snön glittrade som silver på åkrarna jag körde förbi när jag lämnade jobbet. Tråkigt bara att sitta inne hela eftermiddagen på nätverksträff :) Tänk vilket ynest att få bo i detta land och få uppleva alla årstiderväxlingar ( nu kom jag och tänka på den nya reklamen för Volvo, med Zlatan - en riktigt vacker och känslosam film ) Har ni inte sett den på tv än så sök på Youtube. 
 
Nu är halva arbetsveckan gjord och snart stundar helgen med besök hos morfar för hela familjen och 40-års baluns för mig. Lääääängtar!!
 
Kram Malin 

Att ha pysselsöndag.

 
 
Köpte med de obligatoriska ( ja de har liksom blivit det ) tulpanerna hem från affären i går. Den här gången blev det rosa - vårens färg sägs det. Jag älskar tulpaner. De är som en frisk fläkt i köket och ganska lättskötta. Ett litet tips jag fick från en väninna - de ska ha kallt vatten, riktigt KALLT. Börjar de hänga kan man t o m lägga isbitar i vattnet.
 
 
                                                      I dag har vi haft en riktig INNEDAG.
Började som sig bör med en välbehövlig sovmorgon, ingen träning för mig idag alltså :) Jag har i och för sig inte suttit still många minuter ändå, har mest dansat runt med herr dammsugare och fru trasa. Sen har jag förstås pysslat med innehållet i paketet jag hämtade ut i veckan, flyttat saker hit och dit.
 
 
Lampa från Markslöjd och kuddfodral från Ellos Home.
 
 
Brickbord från Jotex
 
 
 
 Spegel från Jotex
 
Jag är riktigt nöjd med resultatet. Lite svårt att visa helheten men har försökt att ta lite bilder med Flisans digitalkamera, vet inte om det blev så mycket bättre än med mobilkameran ;) Skulle nog bett Flisan om hjälp hon är en fantastisk fotograf - en naturbegåvning. Knäppte lite bilder på köket och vardagsrummet också men de får blir ett annat inlägg.
 
Nu är det läggdags för barnen i familjen. Själv tänkte jag avsluta kvällen med en kopp varm choklad, tror t o m det finns en klick grädde kvar i kylskåpet.
 
Kram Malin
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Visa fler inlägg