myTaste.se

Nya höstjacka

 
Hej vänner!
 
Vilka härliga dagar vi har fått njuta av den senaste veckan.
Är inget stort fan av denna årstid ( som ni säkert vet vid det här laget ) gillar verkligen i n t e  regnet, kylan och mörkret som alltid kommer som ett brev på posten när det är höst (  kan man verkligen säga så i dessa tider när alla meddelar sig via nätet?? ) men får vi ha det så här skönt med varma och klara dagar kan till och med jag tänka mig att njuta en smula ; )
 
Trots denna värme kommer det ju snart att behövas varmare kläder och skor och som vanligt har barnen vuxit och kommer att behöva ekiperas i nya ytterkläder. 
Har vi tur räcker det med nya skor till Gustav som faktiskt fick ny jacka så sent som i våras men både Flisan och Wille behöver både jacka och skor. 
 
Även mamman i familjen hade behov av en ny höstjacka för fast man slutat växa ( ja i alla fall på längden  ; D ) så går saker sönder och slits ut. Den gamla trotjänaren hade en trasig dragkedja som skulle kosta skjortan att laga.
Hittade min nya favorit på Esprit gillar verkligen den smalare passformen, de lite tjockare jackorna har annars en förmåga att se ut som ett tält på mig.
 
 
Nästan så jag önskar att det kunde bli lite kallare ute så jag fick använda den nu på en gång : )))
 
 
 
 
 
Nu blir det att krypa ner i sängen med en spännande deckare. 
 
Kram Malin
 
 
 
 
 
 
 

En blandning av värktabletter & fredagsmys

 
Woop Woop äntligen fredag!
 
Finns det någonting bättre än att slänga sig i soffan med ett glas Cola Zero och en skål popcorn på armlängds avstånd och någonting bra på tv-apparaten?
 
Inte om du frågar mig : D
 
 
 
 
Här har vi precis mumsat kycklingwook ( ingen fredagstacos med andra ord!!! ) och nu väntar första fredagsfinalen i höstens Idol. Jag följer aldrig själva uttagningen, klarar inte av att se människor göra bort sig  ( ni vet de som inte kan sjunga fast de tror det ) kan titta lite mot slutet just innan de tolv finalisterna ska väljas ut men det klart bästa med hela Idol är dessa fredagar.
Bra musik. Nerver. Glädje. Spänning. Glamour ( kanske lite mer på en tonåringsnivå men ändå ; S ) och i år ska det dessutom vara det bästa startfältet någonsin. 
 
 
 
 
 
 
Annars blir det nog en ganska tidig kväll här.
Har kännt mig lite krasslig under veckan och i dag var inget undantag, har levt på värktabletter för att orka ; Z
Lite extra timmar på sömnkontot kanske kan råda bot på de elaka bacillerna. 
 
Önskar er en fabulous fredagkväll.
 
Kram Malin 
 
 
 
 

En mysig stund på väg hem

 
Gokväll!
 
Hoppas allt är väl med er i dessa eländiga förkylningstider. Det är inte många som klarar sig från att bli smittade varken hemma eller på jobbet, tror snart alla jag känner har haft det i någon form.
Precis som det brukar vara när hösten kommer med andra ord ; Z 
 
 
Fick en mysig stund med min minsta i dag när jag hämtade på skolan, vi tog vägen förbi lekställningen på skolgården.
Finns inte mycket som slår de där stunderna, fria från stress och en massa måsten och man kan vara fullständigt närvarande. 
Han gillar att klättra både högt och lågt, inne som ute, och på grund av hans storlek ( han är väldigt liten och nätt ) och att han har bra kontroll över kroppen går det oftast som en dans och det händer väldigt sällan olyckor - i alla fall inte av den allvarligare sorten ;) 
 
 
 
 
 
 
 
När vi kom hem mös vi ner oss i soffan, Gustav framför favoritprogrammet på tv och jag med dagens tidning, den STORA högen av reklam och senaste Villatidningen. I dag somnade jag inte som jag brukar göra, så fort jag lägger mig i soffan på eftermiddagarna, utan hann till och med  läsa lite bloggar : )
 
Till middag blev det enklaste pastasåsen med bacon och champinjoner, har bara i lite matlagningsgrädde, basilika, peppar och en klick creme fraiche och serverar med bandspaghetti och massor av grönsaker : D 
 
Kram Malin 
Visa fler inlägg