myTaste.se

Glada vädergudar.

Hej hopp! 
 
Vilken en härlig dag det blev idag trots allt.
 
 
Väderprognoserna har ju varslat om kyla och nederbörd se senaste dagarna och imorgon ska det t o m kunna komma lite snö ( typiskt sista April!!) men än ler vädergudarna soligt mot oss. Satt i solskenet en stund på eftermiddagen och njöt det är så skönt på framsidan där man sitter i lä, riktigt varma dagar gå det knappt att vistas där.
 
 
Efter maten tog vi en promenad jag och F ( vi har verkligen varit duktiga på att komma iväg på kvällarna den senaste tiden, älskar't : ) Vi säger inte så mycket under tiden men det är så härligt att bara få gå ensamma tillsammans. Det är så mycket vackert att titta på efter vägen just nu knoppar som brustit ut i blom, björkar fulla av gröna blad och blommor som tryckt sig upp ur myllan. Hörde på radion att våren ligger flera veckor före i år, det märks verkligen. Hur ser det ut hos er? 
 
 
 
Till och med körsbärsträden blommar. 
 
Nu ska jag se till att inköpslistan till imorgon är komplett. Det vankas middag med grannarna. Det blir naturligtvis grillat och så ska jag få till en smarrig efterätt. Återkommer med recept om det blev lyckat. 
 
Må så gott. 
Kram Malin
 
 
Visa fler inlägg