myTaste.se

Glada vädergudar.

Hej hopp! 
 
Vilken en härlig dag det blev idag trots allt.
 
 
Väderprognoserna har ju varslat om kyla och nederbörd se senaste dagarna och imorgon ska det t o m kunna komma lite snö ( typiskt sista April!!) men än ler vädergudarna soligt mot oss. Satt i solskenet en stund på eftermiddagen och njöt det är så skönt på framsidan där man sitter i lä, riktigt varma dagar gå det knappt att vistas där.
 
 
Efter maten tog vi en promenad jag och F ( vi har verkligen varit duktiga på att komma iväg på kvällarna den senaste tiden, älskar't : ) Vi säger inte så mycket under tiden men det är så härligt att bara få gå ensamma tillsammans. Det är så mycket vackert att titta på efter vägen just nu knoppar som brustit ut i blom, björkar fulla av gröna blad och blommor som tryckt sig upp ur myllan. Hörde på radion att våren ligger flera veckor före i år, det märks verkligen. Hur ser det ut hos er? 
 
 
 
Till och med körsbärsträden blommar. 
 
Nu ska jag se till att inköpslistan till imorgon är komplett. Det vankas middag med grannarna. Det blir naturligtvis grillat och så ska jag få till en smarrig efterätt. Återkommer med recept om det blev lyckat. 
 
Må så gott. 
Kram Malin
 
 

Pool köp och Rio 3

Gokväll!
 
Här har vi skålat in solen och värmen i dag, tillsammans med Fs allra bästa vän. Vi har grillat och ätit god rabarberpaj till efterrätt och nu sitter vi här och planerar för sommaren och stundande poolinköp för fullt. F har varit ute och förberett underlaget  så nu är det bara att slå till ; )) Snart är vi inne i maj och sommaren känns väldigt nära. Har ni börjat planera för semestern än?  
 
 
I dag har jag, Flisan och Lilleman varit på bio och sett Rio 2, en helt ok film att se tillsammans med sina barn.Den handlar om papegojan Blue som tillsammans med sin fru och sina tre barn flyger till Amazonas för att leta efter sina släktingar. Den innehöll både skratt och tårar. Betyget blir MMM+. 
 
 
Naturligtvis måste man ha lite snacks : ) 
 
Nej nu nu måste jag nog ta hand om mina gäster. 
 
Ha ha en trevlig lördagskväll. 
 
Kram Malin 

Långpromenader och nya kläder :)

Tjingeling!
 
Vilka härliga kvällar vi har haft den här veckan. Solen har lyst upp trädkronorna till långt in på kvällen, fåglarna har kvittrat som tokiga och det har varit riktigt varmt.
 Det har blivit flera långa kvällspromenader, med växelvis mannen och grannen. Jag tycker det är sååå mycket roligare att gå med sällskap, det går så mycket fortare då. När jag går själv har jag alltid radion på i öronen, det blir ju lite sällskapskänla av det också : ) 
Nu väntar vi bara på att körsbärsträden på gården ska blomma - det är en vacker syn det.
 

Flaggor på rad betyder att sommaren snart är här : D
 
I onsdags hade jag House of Lola Helena här hemma som visade vårens och sommarens kollektion. Vi provade (Helena tog till och med av sig sina kläder så vi kunde prova dem :) skrattade, ooohade oss över allt fint, fikade och hade så himmla trevligt. Fantastiskt mycket fint, skönt och vackert som hängde där på galgarna, sååå mycket jag skulle vilja ha. Det blev tillslut en kjol och en tröja.
 
 
Idag införskaffades säsongens första solskyddskrämer. Det blev en favorit i repris - Nivea, älskar både konsistensen, hållbarheten och doften - som solkysst hud, hav och strand. Blev alldeles röd och stram i huden förra helgen efter bara några minuter i solstolen och det är inte bra!!! Jag tillhör tyvärr den delen av befolkningen som först bara blir röd och sen lite lite brun. Det blev en liten smidig tub till Lilleman också som han kan ha på förskolan.
 

Här har vi precis avslutat våran fredagstacos. Nu väntar vi på att Lilleman ska komma hem han hade nämligen tur och fick följa med sin vän K till Mc Donalds i stället :)
 
Önskar er alla en fortsatt lugn och skön fredagskväll.
 
Kram Malin
 
 
 
 
 
 
 
   
Visa fler inlägg