myTaste.se

Att vara lyckligt lottad

 
Gokväll vänner!
 
Sitter på tåget på väg hem, har lämnat huvudstaden för den här gången, tänker på hur lyckligt lottad jag är som får komma iväg så här, gå på teater, äta på resturang, shoppa och träffa massor av härliga människor ( för det gör jag verkligen, varje gång : ) 
 
Mår fantatsiskt bra i både kropp och själ just nu, kanske lite tung i magen av allt gott jag stoppat i mig i helgen i form av mat, fika och godis, det är nog tur att det inte är oftare jag hälsar på min lillebror ; )
 
 
 
 
 
My secret dream
 
 
 
 
Var ju i stan för att se min bror spela teater och fick se någonting alldeles fantastiskt på scen i fredags. 
Har ni möjlighet så gå och se "Lampedusa" på Stockholm Stadsteater. 
Jag grät och skrattade, kände ilska och lycka på samma gång, så enkelt och så igenkännande. 
Och det var fler än jag som gillade det vi såg.....
 
 
 
Jag blir bara mer och mer stolt över dig för varje gång lillebror ❤️
 
 
Sen fick jag ä n t l i g e n möjlighet att träffa den här härliga tjejen över en fika.
En ny vänskap som jag har bloggen att tacka för.
Tack Ulrica för de godaste bullarna jag ätit och för en mysig pratstund : D
 
 
 
Ja så var den här härliga helgen slut och en ny vecka väntar med både frisörbesök och träning ( woop woop kan ni tänka er ; )
 
Kram Malin 
 
 
 
 

En fabulous fredag

 
Finally friday! 
 
Sitter och njuter av lite egentid, ja alldeles ensam är jag ju inte för ni är ju här ; )
 
 
Har precis skickat iväg lillebror med en "spark i baken" och alldeles snart ska jag ta mig till sceningången och ta plats i publiken för ikväll är det dags för teater. 
 
 
Det är inte varje dag den här mamman klär upp sig och sminkar sig, på vardagarna blir det bara några drag med hårborsten, lite serum och dagkräm i ansiktet ( det är viktigt att ta hand om sin hud och se till att den blir av med smuts och föroreningar och får lite extra boost ) och på sin höjd lite färgat cerat har varken tid eller lust med så mycket mer. 
Men när det är helg och det till på köpet vankas teaterbesök får man allt piffa till sig lite extra : D Gillar inte läppstift ( blir så torr och konstig i munnen av det ) men använder gärna lippgloss och min favorit är "Clarins Instant Light" nr 01 den är inte så kladdig som många andra märken och läpparna blir härligt mjuka, ett extra pluss för att den doftar så där lite lagom sött och gott. 
En titt i spegeln, fräscha på med lite lippgloss och så är jag redo för kvällen : ) 
 
Önskar er alla en fabulous fredagkväll. 
 
Kram Malin 
 
 
 

Förvirrande väder

 
Tjingeling!
 
Här svänger det fort minsann, från helgens -10 grader och vackert snötyngda träd till dagens 5 plusgrader, regn och snöslask - s å  h i m l a  t r i s t. 
Hämtade hem en dyngsur kille från skolan som trots blöta kläder ville vara ute och leka när vi kom hem och det är väl lika bra att passa på medan snön fortfarande finns kvar, det ska tydligen fortsätta töa hela veckan. 
Regn i januari kan vara bland det värsta klädmässigt, hur i hela friden ska man klä barnen på morgonen - galonställ och stövlar eller vinterskor och täckkläder!?
Fler än jag som är förvirrade : )
Här blev det i alla fall den varmare varianten idag vilket kanske inte var det bästa alternativet med facit i hand ; )
 
 
 
 
Det trista vädret till trots gjorde fågelkvitter och droppandet från väggar och tak att vårkänslorna riktigt spratt i kroppen när jag gick från jobbet hade det inte varit för att det fortfarande står januari i kalendern hade man lätt kunnat tro att vi passerat mars för länge sedan.
 
Nu väntar middag, läxläsning och lite undanplockning, med andra ord en helt vanlig vardagkväll hos familjen Almén : )
 
Kram Malin 
Visa fler inlägg