myTaste.se

Happy Halloween

 
Halloj vänner!
 
Här har vi ätit gott p r e c i s heeeela dagen. 
Läskiga muffins och hemska gravar varvat med godis från trick-or-treat hinken - oj oj oj måtte denna helgen snart vara slut, är verkligen nere i en svacka just nu när det gäller att stå emot alla dessa kalorier och har ätit på tok för mycket av allt de senaste dagarna ; X
 
Det blir nog bra med en ny vecka snart med jobb, vardag och rutiner, både maten och sömnen har en förmåga att fungera så mycket bättre just under vardagarna för mig, hur är det för er?
 
 
R.I.P - idé och genomförande Flisan : )
Kladdkaka, fingermariekex, smulade oreokakor och smällt choklad
 
 
 
Muffinsdekoration är inköpt på Ica Maxi.
 
 
Sen har det ju ringt på dörren både en och två och tre gånger här i kväll.
Det ena sällskapet läskigare än det andra har stått där på andra sidan med sina påsar och hinkar och naturligtvis har de fått godis att stoppa däri, vill inte ha ägg på väggen eller toalettpapper i buskarna ; ) 
 
Var i USA för ett antal år sedan och fick tillfälle att fira Halloween med allt vad det innebär där. Det var dekorationer överallt ( i överdåd ) familjerna gick tillsammans runt i kvarteren och ringde på varandras dörrar och resturangerna fylldes av firande festande människor. Kommer i håg att jag sprang runt i en hysterisk clown kostym som mest liknade clownen från Stephen Kings "Det" och skrämde slag på både barn och vuxna. 
 
 
Önskar er alla en fortsatt läskig lördagkväll ....... moahahahahaha
 
Kram 🎃
 
 
 
Visa fler inlägg