myTaste.se

En ledig torsdag

 
Tjingeling!
 
Allt bra med er bloggisar? Här är allt finemang utvilad och redo för en fredag på jobbet.
Tänk om man kunde ha det så här varje vecka, med en ledig dag mitt i, tror man skulle hålla sig mycket piggare och friskare och orka mycket längre. 
 
Det blev inget besök på gymmet i morse för frun här i huset det blev en pw i solskenet istället, kunde inte motstå den krispiga luften och det härliga ljuset utanför fönstret och med tanke på eftermiddagens inomhusaktiviteter kändes det riktigt skönt att få börja dagen utomhus : )  
 
 
 
Ja det går ju inte att gå på bio utan det obligatoriska snackset min favorit är popcorn bara måste ha det!
Har ni något ni måste ha när ni går på bio?
 
 
 
Fikat hoppade vi över hade inte fått ner en enda liten kaksmula efter alla popcorn.  
 
Till middagen var suget tillbaka (lyckas aldrig hålla mig mätt särskilt länge spelar ingen roll hur mycket jag har stoppat i magen innan : ) och det var inga problem att trycka ner lite ärtsoppa och pannkaka, som sig bör på en torsdag - m u m s!
 
 
 
 
 
I morgon kör vi fredag då vänner : )
 
Kram 
 
 

Fyra önskningar i ett skal

 
Tjingeling vänner : )
 
Har ni haft en lika tråkig dag som oss, vädermässigt alltså, grått grått och åter grått med några regnstänk här och där?
Nog för att jag gillar färgen grå men då ska det vara på inredningsdetaljer eller kläder INTE på himmlen ; )  
 
Appropå färg så hittade jag ett nytt skal till min mobil idag när jag var på Glitter var egentligen där för att köpa lite nya snoddar och hårspännen till mitt nya långa hår : ) säkert 25-30 år sedan jag hade långt hår sist så här gapar hår-accessoar-förrådet helt tomt.
Mitt gamla genomskinliga skal har blivit helt missfärgat av att jag haft mobilen i bakfickan på mina jeans (inte alls kul att gå omkring med längre) utan skyddet som skalet ger vill jag inte vara så jag har varit på jakt efter ett lite mörkare skal (grått eller svart) som ska hålla färgen bättre och gärna vara både mjukt och greppvänligt och s n y g g t och tror minsann jag fick in alla fyra önskningar i ett skal ; ) 
 
 
 
 
Mobilskal här (tyvärr hittade jag inte just mitt mönster på hemsidan) 
 
 
I morgon väntar sovmorgon och ledig dag med barnen. Tar nog en liiiten sväng förbi gymmet på förmiddagen (bra att smida medan järnet är varmt tänker jag ; ) efter lunch åker vi in till stan och går på bio sen får vi se vad resten av dagen erbjuder : ) 
 
Kram Malin 

Ny accentfärg i vardagsrummet

 
Hej vänner!
 
Sitter här med lätt söndagsångest ( trots att det faktiskt redan är måndag ; ) och stel i kroppen efter all träning men ändå s å glad och nöjd över allt vi hunnit med under helgen. Påsken är bortstädad, vårgardinerna uppsatta i köket ( älskar verkligen ljuset som nu flödar in igen genom de vita skira tyget ) ljusslingorna som hängt med sedan i vintras är äntligen bortplockade liksom julkransen på dörren ( det var då på tiden ; ) vi har ätit årets första grillmiddag ( köttet höll dock på att blåsa bort i den hårda vinden ) och hela det s t o r a tvättberget är borta.
 
Våren har även hittat in i vardagsrummet här hemma i form av en ny accentfärg, kuddar och ljuslyktor har bytt till blått i lite olika nyanser. Jag måste nog säga att jag influerats av både inredningstidningar och flera av de bloggar jag följer när jag letade ny accentfärg, en av årets trendfärger är nämligen blå och det snappas ju snabbt upp av de som skriver om inredning. Det var länge sedan vi hade något som överhuvudtaget kunde liknas vid blå färg på annat än ett och annat klädesplagg men jag måste säga att jag är riktigt nöjd med hur det blev ; )
 
Kuddar, vas och ljuslyktor är köpta på Lundis säljlager som ligger här i Valbo. 
 
 
 
 
 
En ny matta har även letat sig in, även den med en touch av blått i sig, men den återkommer jag till i ett annat inlägg. 
 
Dags att släcka ner här och krypa till kojs i morgon väntar en ny vecka dock en väldigt kort sådan bara tre arbetsdagar innan det är ledigt igen, har tagit semester på torsdag för att få umgås med barnen som har påsklov. 
 
Godnatt mina vänner och på återseende : )
 
 
Visa fler inlägg