myTaste.se

Lite sol kan väl inte skada : )

 
Hej vänner! 
 
Här blir inte mycket gjort i helgen, inte från min sida i alla fall, men mannen han jobbar och står i klipper gräsmattan, vattnar, klipper buskar och fixar så att barnen kan bada ( är så glad att jag har dig älskling ❤️ )
 
Ser ut att ha fått tillbaka förkylningen från förra helgen ( vet inte om den hann försvinna helt egentligen ) med feber och ont i kroppen.
Ett tag var jag orolig över om det var ett resultat av op:n i tisdags, om jag fått någon infektion, men då borde jag vara betydligt dåligare i allmäntillståndet och jag är mest bara trött och slut i kroppen. 
 
 
Som sagt händer inte mycket just nu, jag ligger mest i lodrät ställning antingen i soffan eller ute i skuggan läser och skriver till er. Försöker få lite frisk luft emellanåt för jag blir tokig av att bara vara inne när det är så fint väder, kan väl inte vara farligt med l i t e sol på en febrig kropp? : D 
 
 
Önskar er alla en skön söndagkväll.
 
Kram Malin 
 
 

Höstig inspiration

 
God fredagkväll vänner!
 
Hoppas veckan varit snäll mot er. 
 
Min har ju varit lite si och så som ni vet med förkylning i kroppen och den lilla operationen jag gjorde i tisdags. 
Det känns väldigt skönt att helgen är här igen för trots att jag bara jobbat två dagar den här veckan är jag helt slut och kroppen smärtar både här och där. 
 
I går var jag på frukostshopping på Lindex här i stan. Där bjöds det smörgåsar, varm dryck och en butik fulladdad med höstens nyheter - det var mustiga färger & mjuka textiler, stickade tröjor, ponchos och kappor i varierande längder. Acessoarer som väskor, halsdukar och hattar kommer stort nu efter sommaren och det gillar jag, har nog minst femton halsar och scarfes som jag använder både för att hålla värmen men också som en del av min dagliga outfit : ) 
 
 
 
 
 
 
Hösten som årstid med kalla vindar och regn är väl egentligen inte någon favorit hos mig men jag gillar den explosion av färger som kommer med den och att man åter igen får krypa in under filtar och tjocka tröjor, tända ljus och kura i soffan på kvällarna utan att för den skull få dåligt samvete.
Det blev inte så mycket shoppat ( ja helt tomhänt kom jag väl inte därifrån ; ) men det var trevligt att mysa runt i affären och mumsa frukost och samtidigt få en massa inspiration.
 
Har du inte varit och kollat in höstens nyheter än så rekomenderar jag ett besök snarast möjligt.
Jag lovar Du blir inte besviken : )
 
Kram Malin 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lite badrums-inspiration

 
Hej vänner!
 
Har haft ännu en lugn dag hemma i soffan.
Känner fortfarande av gårdagens ingrepp ( känns ungefär som stark mensvärk ) och är fortfarande lite skakig i kroppen så det var riktigt skönt att åka hem igen efter att ha lämnat lilleman i skolan. 
 
Det jag gjorde i går var en konisering av livmoderhalsen, man tog bort den biten som visade på cellförändringar. Hade läst på om hur det skulle gå till men var inte riktigt beredd på hur det skulle kännas efteråt. Bedövningen som sattes lokalt innehöll adrenalin och gav mig något som liknade panikångest. Var alldeles vimmelkantig och skakig när jag var klar och gråten satt i halsgropen. Det var verkligen ingen behaglig upplevelse.
Jag vet att det är ett ingrepp som många kvinnor gör och att det är helt ofarligt men jag reagerade starkt och känner som sagt fortfarande av det. Det är väl så det är vi kvinnor reagerar olika. 
Men jag är glad att det är gjort och nu är det bara att vänta och se vad de kommer fram till. 
 
 
I dag passade jag på att leta efter lite inredning till våra alldeles- snart- nyrenoverade badrum. 
Färg på väggar och golv blir grått och vit så jag tänkte gå på lite samma färgskala på detaljerna med lite stänk av mässing eller silver. 
 
Hittade så mycket jag vill ha på Åhléns
 
 
 
 
 
 
 
Gud så jag har längtat efter denna renovering, i mååååååånga år  - och snart är vi där : D
 
Kram Malin 
 
 
 
Visa fler inlägg