myTaste.se

Snar, snart är vi där.

Fredag
Och den efterlängtade helgen är här, igen. Känns som vi nyss hade helg. Måste bero på den lediga dagen vi hade mitt i veckan. Hittade ni på nåt kul tillsammans eller blev det en slappar dag inne precis som här? Vädret var lite upp och ner och det blev inte mycket till uteaktiviteter. Men jag fick en stund med en nära vän. En kopp te, samtal och skratt som landade som bomull i själen. 
 
 
Todeloo! 
 
Här har vi haft en hiskeligt kall och regnig dag. Kändes nästan befriande att kliva upp och gå till jobbet i morse. Inte behöva hitta på aktiviteter till uttråkade barn ; )
Men de kan minsann hitta på saker själva:
Som att spela brännboll och bada
 
 
Kallt i luften men inte i vattnet, sägs det : )
 
Om fem veckor, herregud det är ju snart!!, sitter vi med en drink i handen i den ljumma mörka sommarkvällen och lyssnar på syrsornas sång, på underbara Sandy Bay. Fem veckor - 35 dagar - 840 timmar!! Bara att sätta igång med förberedelserna: 
 
 
Den bästa Exfoleringen. Man blir mjuk som en bebis stjärt och luktar fantastiskt efteråt. Det är viktigt att få bort det översta hudlagret om....,
 
 
...buskrämen ska sitta bra. Dove har den bästa. 
 
 
Någonting färgglatt, mjukt och luftigt att ha på stranden. 
 
Snart. Snart. Snart. 
 
Vi längtar! 
 
Kram Malin
 

Var tog sommaren vägen??

Tjingeling! 
 
Här blåser nordanvindarna, regnet lurar i de gråa tunga molnen och termometern visar, bara, 9 grader. Brrr!!! I morgon åker minsann täckjackan på igen, om det inte blir varmare. 
Ett rykande varmt bad och nya Amelia var precis det jag behövde när jag kom hem. Sakta sakta tinade jag upp. Skönt. 
 
 
 
Så här smaskigt slutade min eftermiddag på jobbet idag. Ett helt smörgåsbord fyllt av extra energi. De vet vad de sysslar med de där cheferna ; ) 
 
 
 
Fyllde på med ännu mer  framför Ullared. Enklast är godast. Dessa röda söta små bär - ännu en anledning att Ä L S K A sommaren. 
 
Nu nu blir det natti natti för mig. Trött så jag ser i kors. 
 
Kram Malin
 

Värme, champagne och morsdag.

Vilken varm och härlig helg vi haft här i kuststaden. Vi hade tydligen varmast i landet i går med 29,7 grader!!! Idag är det betydligt svalare, just nu bara 10 grader. Tråkigt att man aldrig kan lite på vädret, eller är jag typiskt svensk när jag säger så : ) 
Jag har i alla fall hunnit doppa mig i poolen en gång, barnen har legat i mest hela tiden. 
 
 
 
Här är Lilleman med sina vänner. Om de fick skulle de stanna där i för alltid : ) Kanske kan få alla tre att lära sig simma i sommar. 
 
 
 
Visst kan även en mamma och pappa ha roligt i poolen ; ) 
 
Våra nya loungemöbler har också hittat sin plats i helgen bland palmer och parasoll. Ser mig själv liggandes där i skuggan med en drink i ena handen och en favorit tidning i den andra. H Ä R L I G T. 
I går kväll medan det fortfarande blåste ljumma vindar passade vi på att inviga möblerna och samtidigt skåla in sommaren. 
 
 
 
Ni har väl röstat i dag vänner. Vi gjorde vår plikt redan i förmiddags under morgonpromenaden, slog två flugor i en smäll så att säga. Nu hoppas vi på det bästa resultatet både när det gäller människorna, djuren och naturen. 
 
 
 
 
I dag ger vi alla mammor, far- och mormödrar så mycket kärlek vi bara kan. Kom i håg ni vet aldrig hur länge ni får ha dom kvar i era liv!! 
          All min kärlek till dig mamma. 
 
Nu tar vi kväller här med lite mys i soffan. Ska nog ta och äta upp de sista jordgubbarna (kanske en lite klick glass till) 
 
Kram och godnatt! 
Malin 
Visa fler inlägg