myTaste.se

Årets sista semester

 
Gokväll vänner!
 
Allt väl trots trots regn och rusk?
 
Här är vi iväg på årets sista lilla semestertripp, till Stockholm. Vi tänkte hinna med lite sightseeing, lite shopping, en tur till Gröna Lund ( ett måste om ni frågar barnen ; ) och om vädret tillåter tittar vi på Pride paraden på lördag innan vi åker hem, skulle vara roligt nu när vi ändå är här. 
Sen ska vi förstås umgås massor med älskade lillebror/morbror som vi ju inte träffar så ofta. 
 
I går kväll tog vi en tur runt här i området ( vi har fått låna en jättefin och stor lägenhet i Midsommarkransen ) åt några väldans smaskiga hamburgare på Svenska hamburgerköket och lite god glass från Svenska glassköket till efterrätt, vägg i vägg med dessa låg Svenska sushiköket, lite kul med namnen tyckte vi ; ) 
Sen blev det lite lekplatslek en stund innan vi gick tillbaka och gjorde kväller. 
 
 
 
 
 
 
 
I dag blev det en utflykt till Tekniska museet, har lite bilder att visa men det får bli en annan gång för här väntar en dag full av shopping i morgon och då gäller det att vara riktigt utvilad ; ) 
 
Sov gott & dröm sött
 
Kram Malin 
 
 
 
 
 

Solvarm brygga & 16 grader i havet

 
Gokväll! 
 
Ja minsann det blev en dag vid havet, hurra för sommar och sol : ) 
 
Vi har njutit på solvarm bryggan, ätit lunch i skuggan under parasollet, barnen har byggt sandslott, kastat macka, lekt och badat i havet ( de tokarna, bara 16 grader i vattnet, burrrrr ) och jag lyckades faktiskt bränna mig en aning, på mage och bröst, kan bara vara jag som lyckas med det en sån här sommar ; Z 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jag är så himla glad att vi har sån bra kontakt med min pappa och hans familj. Eftersom det inte finns några kusiner i närheten är det skönt att barnen har en moster och morbror i sin egen ålder som de dessutom fungerar väldigt bra ihop med. Vi försöker vara tillsammans så mycket det går vid ledighet och semester och det märks när vi inte träffats på ett tag då längtar vi efter varandra ❤️ 
 
 
Nu väntar grillat till middag och kanske fyller jag glaset med någonting extra så här sista kvällen i Barsta. 
 
Kram Malin 

Vad gör man när det regnar?

 
Tjingeling vänner! 
 
Hur har ni det där ute i sommar Sverige.
Lyser solen på er eller har ni växlande molnighet med regn precis som vi : Z 
 
Man skulle ju kunna deppa ihop fullständigt på grund av detta gråa, trista och stundtals blöta väder men blir det bättre av det, nej verkligen inte och definitivt inte roligare ; )
Det gäller att hitta på aktiviteter som inte kräver så mycket sol och värme, t ex svampplockning, besöka biblioteket, gå på bio, gå på loppis eller bara ta en fika på något mysigt litet fik. 
 
Här tog vi en tur in till byns lilla bowlinghall i går så barnen fick göra av med lite energi. Bowla är faktiskt en jätterolig aktivitet att göra tillsammans och det går utmärkt att vara spelare i olika åldrar då det finns bra hjälpmedel till de yngre barnen.
I dag tog vi bilen och åkte till Paradisbadet i Örnsköldsvik, ett äventyrsbad med flera stora rutschkanor, bubbelpooler och ett hopptorn.
Nu tror jag minsann barnen är ganska nöjda för ett tag och om väderapparna har rätt ska det äntligen bli lite sol i morgon och då blir det havet för hela slanten. 
 
Vi håller tummarna!!! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Lite läskigt är det allt att stå så högt upp men...
 
 
jag vågar nog..... 
 
 
hoppa!!!!! 
 
 
 
 
Ja nog finns det att göra trots att solen inte lyser : ) 
 
Kram Malin 
Visa fler inlägg