myTaste.se

Att fira födelsedag

Ikväll blev det födelsedags middag för morfar på "aktern&fören". En liten mysig italiensk resturang mitt inne i det nya området Gävle strand. Vi frossade i pasta, pizza och massor med parmesan. 
 
 
Halloween inspirerad förrätt, charkuteri tallrik 🎃
Sen blev det present öppning hemma i soffan. 
 
Nu sitter alla ihop tryckta i soffan framför Star Wars och godis skålen gapar snar tom.  
 
kram kram 
 
 
 
 

Att vara förskollärare

 
Älskar verkligen mitt jobb. Alla årstider har sin tjusning. Sommaren med värmen, barfota barn över gräset och all verksamhet vi då kan flytta ut, vintern med pulka åkning, snögubbar och julpyssel, våren med allt som vaknar upp igen och barnens glädje över att äntligen kunna fylla sandlådekanten med sandkakor och hösten med alla skogspromenader, fantastiska färger i träd och buskar och glädjen i att hitta en mask på marken.
 
 
Det bästa är ändå att varje dag få mötas av ett leende, en kram och någon som längtat efter dig. 
 
Här har vi lite smått börjat fira Halloween. Utanför brinner ljusen i våra pumpor och godiset är inhandlat. Imorgon tar även jag helg och sedan väntar några dagar av mys med barnens morfar med familj. 
 
 
 
Kram kram
 
 

En kreativ dag!

Här vaknade vi upp till strålande sol och 11 grader varmt. En dag som gjord för att vinterbona trädgården. Men först blev det minsann en uppfriskade promenad tillsammans med grannen. Mannen började med att ta ner studsmattan och kratta alla löv på baksidan för att sedan förpassa alla utemöbler och en och annan cykel in under en presenning. Under tiden tog jag hand om lövhögarna på framsidan. Avslutningen fick bli en tur till återvinningen. ÄLSKAR återvinningen - känner en sån frihet när jag åker därifrån. 
 
Vi hann också med en tur på stan innan de stängde till Williams stora glädje då han hade siktet inställt på en whiteboard att hänga på väggen. Han vill kunna planera sina dagar bättre, det är min son det 😄
 
Söndagmiddagen blev hemmagjord pizza med skinka o champinjoner. Är så glad att vi faktiskt sitter ner tillsammans hela familjen och äter varje (ja nästa i alla fall) dag trots att det ibland är lite stressigt. Gott var det! 
 
 
 
Jag hann med ett styrelsemöte också innan det blev en kopp te, lite glass och Morden i Midsummer. 
 
Nu tänker jag drömma om solvarma stränder och turkost glittrande hav, bara 250 dagar kvar. 
 
Kram kram 
Visa fler inlägg