myTaste.se

* Gott Nytt År *

 
 
Tjingeling alla nyårsfirare : )
 
Med bara några timmar kvar av 2015 vill jag kika in och önska er alla en fantastisk kväll och ett gott slut. 
 
Hoppas ni har många fina minnen och goda erfarenheter att ta med in i det nya året trotsa alla sorger och bedrövelser som världen bjudit på. 
 
 
 
 
 
 
Så fick jag då äntligen lite snö.
 
Det kunde inte ha blivit ett bättre slut på detta år - glittrande vit snö, minusgrader, sol och hela familjen samlad  : )
 
                                                                 ★
 
Ett stort Tack för att ni tittar in här hos mig och delar min vardag ❤︎
Var rädda om varandra och ta det lugnt nu med fyrverkerierna på tolvslaget ; )
 
 
Kram Malin 

En älskad lillebror på besök ❤︎

 
Tjingeling!
 
Så var vi tillbaka i Sala, för att fira in det nya året tillsammans med andra halvan av vår familj, pappa, Anna och mina småsyskon. 
Barnen har vi inte sett sedan vi kom hit, förutom när maten serverades, de sitter tillsammans på övervåningen med antingen en telefon, en ipad eller en spelkontroll i handen och umgås, precis som det brukar vara ; )
 
LIka skönt som det var att fira julen hemma i lugn och ro ( med feber i kroppen var det perfekt att kunna slinka ner i soffan när orken tog slut ) lika kul ska det bli att vara tillsammans med familjen över nyår. 
Vi hoppas på härligt vinterväder och massor av god mat.
 
                                                                       ★
 
Här kommer lite bilder från vår dag tillsammans med lillebror, på besök från storstan.
Så mysigt att få till lite kvalitetstid med en saknad bror och morbror, inte lätt att hitta tiden men när den kommer är den s å välkommen. 
Tiden fyllde vi med sällskapsspel, en kylslagen men härlig promenad, god mat, tonvis med kärlek och som vanligt massor av tokigheter ❤︎
 
 
 
 
 
Syskonkärlek när den är som bäst : )
 
Nu tar vi kväller här så ses vi i morgon, årets sista dag. 
 
Kram Malin 

Ett riktigt fynd

 
Gokväll vänner!
 
 
Blir lite småsur när jag tittar runt på Instagram och Facebook och ser all snö som verkar ha fallit sedan i går p r e c i s  ö v e r a l l t utom just här hos oss, vet inte hur många snögubbar och pulkbackar jag sett sedan i morse. Inte så jag missunnar er andra att få lite snö ( absolut inte!! ) men varför kan inte vi också få lite vi som inte har sett någon som helst snö sedan i våras ( ja förutom lite puder som kom och låg kvar i några timmar )
Med lite tur kanske vi kan få snö till nästa vecka då jag och barnen är lediga tillsammans, då blir det banne mig en tur till pulka-backen med lite varm choklad och snögubbebygge hemma på gården : )
 
 
Hade en hemskt trevlig dag i går tillsammans med C det hanns med både lite rea-shopping och en fräsch salladslunch på vårt favoritfik, det smakade s å g o t t efter all fet och tung mat man stoppat i sig under julen. 
 
Hittade den perfekta hatten för mitt inte-så-stora huvud på rean. 
Har velat fram och tillbaka länge huruvida jag passar i hatt eller inte ( tycker ju att det är så snyggt på andra ) har provat alla möjliga storlekar och modeller men inte riktigt vågat slå till men denna kunde jag bara inte motstå : )
( tack C för att du fick mig att våga ❤︎ )
 
- kappan förra årets H&M - 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nu väntar två dagar på jobbet innan nästa ledighet. 
 
Kram Malin 
Visa fler inlägg