myTaste.se

Att möta Ernst med välvårdade naglar

 
Gokväll vänner!
 
 
I dag har vi haft skönhetssalong här hemma vid köksbordet : )
Det var jag som hade turen att få en riktig skönhetsbehandling av mina naglar med både filning, fix av nagelbanden och lackering.
Felicia som går första året på Stylistprogrammet här i stan hade fått i hemläxa att öva på manikyr och lyllos mig då som fick agera träningsobjekt.
Det var s å s k ö n t att sitta där och bli omysslad en stund nästan så jag slumrade till.
Mer såna läxor tack ; )
 
 
Borde fixa med naglarna lite oftare ( speciellt nagelbanden som alltid är så torra och fnasiga ) för finns det något tjusigare än riktigt välvårdade, så där lagom långa ( för långa är mest i vägen ) nylackerade naglar ; )
Har en hel låda med olika filar, krämer, orangepinnar, nagellack och en massa annnat kolijox som står och samlar damm i ett skåp, kanske skulle ta fram den lite oftare. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ni har väl för guds skull inte missat att "Jul med Ernst" började i kväll.
Han är tillbaka på Björkskogsnäs där han var i somras, där han byggde ett lite lusthus och fixade till en ruin ute på gården.
Ska bli jättemysigt att se hur han jular till det på gården och spännande att se vad han hittar på för egna små uppfinningar, brukar gilla ljusstakarna han gör.
Kan villgt erkänna att jag gillar det mesta han säger och gör ; ) 
 
 
Nu ska här kramas kudde och drömmas om helgen som kommer med lussebak, julbord och årets julgran. 
 
Godnatt!
#1 - - Hanna:

Tycker ernst är härlig! Förstår inte hur många karlar ogillar honom. Pappa brukar säga hur bra han är på att bygga om en garderob till en trerumslägenhet haha:) eller bäst kokar julkatten!