myTaste.se

Beatrice snackbar & känslan av att vara i öknen

 
Tjingeling mina vänner!
 
Hoppas ni mår bra.
 

Idag blåste vi nästan bort här på stranden ( fick känslan av att vi var i öknen : Z ) tydligen så kan det vara så här på södra Kreta att det blåser mycket, till och från, under sommarhalvåret.
Nu var vi nere ganska tidigt och hann både leka lite och ligga i solstolarna innna den värsta blåsten tog i sen satt vi länge i strandbaren hos Beatrice när vi åt lunch för att slippa det värsta.
Som tur är ska det vara mindra blåsigt i morgon men för att vara på den säkra sidan kommer vi att lägga oss vid poolen så vi slipper eventuell sand som yr runt.
 
 
Pappan bygger stor sandgrop.....
 
 
 
barnen bygger sandsabel : )
 
 
 

Som sagt satt vi länge och njöt av den kalla drycken och den goda maten hos Beatrice. Vi har nog ätit de allra flesta luncher just där, sååååå himla god mat och helt klart billigast ( och det gillas ; )
 
 
 

Stället ser inte mycket ut för världen kanske men det gömmer en stor stor kunskap om hur man får den enklaste lilla toast, vitlöksbröd, sallad eller pommes att smaka himmelskt.
Jag brukar alltid stanna och prata lite med Beatrice när de andra går tillbaka, det är så roligt att lyssna på henne när hon berättar om saker som hänt under åren hon har haft sin lilla resturang om människor hon mött.
Hon har även gett mig lite tips ( och en och anna lite hemlighet ; ) om hur man kan få maten att smaka så mycket mer. Skulle jag lyckas hälften så bra som henne med maten skulle jag bli överlycklig : D
 
Om ni någongång har vägarna förbi Beatrice Snackbar M Å S T E ni ta något att äta.
 
I morgon hoppas vi på en härlig näst sista dag, vi ska njuta så mycket vi bara kan.
 
Kram Malin