myTaste.se

En ny doft som fyller huset

 
Tjingeling!
 
Tänk att det kan kännas så härligt med lördag trots att man varit ledig i nästan två veckor ; ) 
Tror nog det beror på att vi alltid är lediga tillsammans under helgen mannen, barnen och jag och nu har vi varit lediga tillsammans länge och då blir det tomt när en av oss inte är där på dagarna. 
Sen är det ju på helgen man har mer tid att hitta på något roligt antingen bara med familjen eller med några vänner och även få lite mer gjort hemma i huset. 
 
I dag har vi ( eller mest mannen då ; ) skruvat köksmöbler och damsugit hela huset och ikväll kommer grannarna på middag och inviger de nya möblerna med oss : ) 
Riktigt bra blev det med vita möbler mycket ljusare och mer i stil med färgen på skåpluckorna.
Det ska till en bänk, nya dynor och underlägg att ha på bordet ( det är väl nackdelen med vitt förstås att det måste skyddas mer, men det problemet tar jag gärna ) sen är det helt klart. 
 
Mitt nya doftljus från Lager157 passade minsann ännu bättre in i köket nu alldeles skinande vitt och med en underbart fräsch doft. 
 
 
 
 
 
 
 
Barnen har varit en tur till den stora backen och Gustis har lekt en stund med grannen på gården men nu är de alla inne i värmen igen. Får se om vi alla tar oss ut i morgon, det skulle bli lite varmare nu i några dagar och det vore bra för som det är nu går det ju inte att göra varken snögubbe eller snölyktor av snön det är lite för kallt.
 
Nu ska vi njuta av lovets sista lördagkväll här med god mat och goda vänner : D 
 
Kram Malin 
 
#1 - - Kristin/onlyfemale :

Mysigt! Jag älskar doftljus!

Svar: Det bästa för att fräscha upp ett rum 😊
Mallansvardag

#2 - - Hanna:

Så fint ni har det:)

Svar: Tack Hanna 😘
Mallansvardag